Більше ніж просто листя для Господа. Карл Генрі Стівенс

Я дякую Богові сьогодні за плоди. Я дякую Богові за ті плоди, які у нас є: плоди зцілення, плоди доброти, плоди зростання. Причиною цього є той факт, що ми зайняті Христом. Наші ноги будуть бруднитися, наші годівниці будуть бруднитися (Пр.1404), тому що у нас відбувається різна діяльність. Життєві процеси будуть розвиватися в нас, але в усьому цьому ми на вершині. У нас є дивовижне зібрання. Ми телефонуємо і обходимо сотні і сотні людей. Іноді кілька пасторів за дві години обдзвонюють 120 чоловік.

"Розмножив мене Бог у краї недолі моєї." (Бут.4152)

Коли Ісус Христос, проходячи повз фіґове дерево, не побачив ніякого плоду, а тільки листя (Мт.2119), Він прокляв те дерево, і воно всохло. Юда говорить про неспасенних людей, що вони двічі мертві (Юда12), безплідні.

Якщо ви мати-одиначка, або чоловік покинув вас, наповніться Святим Духом, Його силою і благодаттю, наблизьтесь до Бога і приносьте плід. Не заглиблюйтесь в меланхолію, де сатана може полонити вас і посилати свої проекції. Не так важливо наскільки важка у вас робота, важливо дозволити Святому Духу наповнити вас. Дозвольте Божественній силі благодаті увійти в вас і свідчити вам, дати силу для звільнення, для зцілення, силу для того, щоб приносити плід в праведності по благодаті Бога через Його Слово. Сьогодні немає жодної причини в світі, чому ми не могли б повернути наше серце до Бога.

Церква повинна розкривати всіляку благодать Бога царям та правителям в містах, і Бог розіб'є сатанинські твердині. Коли церква знаходиться в єдності з Ісусом Христом, коли Він є головою, коли Святий Дух контролює церкву, а Ісус Христос будує і творить церкву, і віддає Себе церкві, тоді у церкви є сила зруйнувати укріплення демонів! Я хочу повторити це знову: ми можемо зруйнувати твердині пекла, твердині демонів, твердині наркотиків, твердині пасивності, твердині ліні, твердині алкоголізму, твердині фізичних труднощів, твердині безтурботності та сублімації (підміни). Коли церква Ісуса Христа будується Ним, то "сили адові не переможуть її" (Мт.1618). Він каже: "що на землі ти зв'яжеш, те зв'язане буде на небі" (Мт.1619). Ви говорите щось на землі, і це буде сказане на небесах!

Бог говорить, що у нас є Божий вогонь в душі (Єр.2009), і ми мотивовані Богом для того, щоб була проявлена Божа мудрість. Коли ми так робимо, то розкривається Його вічна мета демонам, початкам і владам, і ми можемо завоювати місто, зруйнувати сатанинські твердині. Якщо Господь не будує будинок, то ті, хто будують його, будують його марно; якщо Господь не охороняє будинок, то варта охороняє його марно (Пс.12701). Я відданий Богові до кінця свого життя, щоб горіти за Богом. Ось чому ми молимося рано вранці, ми вивчаємо, вивчаємо і вивчаємо, викладаємо один урок за іншим. Бог хоче, щоб ми викупляли час. Слава Богові за пасторів, за їхніх дружин, слава Богові за Тіло Христове, слава Богові за взаємини в Тілі Христовому.

Хтось свідчив, що він ще нещодавно був у хорошій церкви, і це була прекрасна церква, але прийшов сюди до нас. Його дружина сказала, що після того, як вона відвідала нашу церкву, вона плакала і казала, що Боже слово було таким прекрасним вранці, таким прекрасним вдень, всі її любили: "Я їх навіть не знаю, але вони люблять мене. Чи потрібно повертатися назад?"

Нещодавно мені зателефонувала молода особа і сказала: "Вчора у мене був статевий зв'язок з одним молодим чоловіком, а сьогодні він подзвонив мені і сказав, що нам не варто було це робити, тому що він хворий на СНІД". І сьогодні вона божеволіє. Я сказав, що єдине, що слід зробити, це стати на коліна, сповідати свій гріх, відкинути його і дозволити Ісусу Христу панувати: "Божа сила пробачила тебе, Божа сила може вберегти тебе, щоб ти не заразилася на СНІД". 

Я ніколи не жив в Божому оточенні. Але Бог дав нам Свої плоди. Бог дав нам Своє життя. Він дав нам Свої переконання. Бог просвітив наш розум. Просвітив наші канали мислення: як ми повинні думати, і як ми можемо бути точними в нашому мисленні. Він вирощує нашу систему цінностей через Своє збудування.

Кожного разу, як я читаю Боже Слово, система моїх цінностей змінюється. Кожного разу, коли я приймаю Дух живого Бога, моя любов росте, і кожного разу, коли я думаю про Ісуса Христа, і що Він дає в якості плоду, то я не хочу, щоб у мене були тільки листя, я хочу, щоб у мене були плоди.

Хто з вас тримав і годував би курей, які не несуть яйця? Хто з вас тримав би цілий хлів худоби, а корови не давали б молока? Якось я розповідав про корову, яка була у нас в батьківському домі. Вона була примхлива. Мені доводилося прив'язувати хвіст цієї корови до ноги і тільки потім доїти. Інакше вона била б мене хвостом. Така вибаглива корова. Єдине, що ця корова робила добре - вона давала багато молока. Корова повинна давати молоко. Курка повинна нести яйця, а християни повинні здобувати душі для Бога. Немає жодної причини на землі, щоб віруючі у Христа зустрічали Бога тільки листям! Давайте зустрінемо Бога, несучи з собою наші плоди!

"Хто сіє з слізьми, зо співом той жне." (Пс.12605)

"А розумні будуть сяяти, як світила небозводу, а ті, хто привів багатьох до праведности, немов зорі, навіки віків." (Дан.1203)

"Плід праведного дерево життя, і мудрий життя набуває." (Пр.1130)

Я хочу, щоб ви могли зустрітися віч-на-віч з Богом, щоб ви навчилися бути здобувачами душ, щоб ви навчилися бути майстерними в цьому, щоб ви навчилися робити це силою Бога.

"Ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі." (Дії0108)

Прийміть Божу силу і позбудьтеся від самосвідомості. Прийміть Божу силу, і вона розіб'є вашу пасивність та апатію. Прийміть Божу силу, і Бог дасть вам здатність йти вперед, це буде вашим стилем життя, і ви будете любити робити це. Люди кажуть: "Я дуже зайнятий". Якщо ви дуже зайняті, то необхідно оцінити свій мозок на вагах Бога! Бог говорить про здобування душ. Він хоче, щоб ми робили це, і якщо Він хоче, щоб я був плідним по Божій благодаті, то я буду це робити!

Чи ходив Ісус здобувати душі? Так. Поруч з Ним були і чоловіки, і жінки. Вони ходили з Ним (Лк.09). Чи ходив Павло здобувати душі від хати до хати? Чи вчив Павло день і ніч три роки в Ефесі? Так. Чому Павло робив це? Чому Ісус робив це, чому апостоли робили це? Чому сімдесят учнів Ісуса робили це? Тому що це необхідно. Це наша справа - здобувати душі! Якщо мене немає в місті, і тому люди не йдуть на євангелізацію, то це просто відступництво. Дехто сказав мені: коли вас тут немає, то люди не приходять. Насамперед, ти судиш, і у тебе неправильне уявлення: вони просто чекають можливості не йти. Вони не йдуть не через те, що мене тут немає, але вони не йдуть, тому що вони не хочуть йти. Я абсолютно впевнений, що коли Ісус Христос приходить у наші долини, Він дивиться: чи є у нас плоди. Кожен християнин повинен відтворюватися. Кожна людина повинна відтворюватися. Кожен народжений згори віруючий, який ходить з Богом, повинен відтворюватися. Я ходжу здобувати душі не через те, що це обов'язок, не через те, що це добра справа, але я залучаю душі тому, що для мене природньо залучати душі. Це настільки природньо, як і дихати.

Ви хочете стояти на самоті на суді Віма? Ми проведемо мільярди років з Ісусом на небесах. І ось Він відкриває книги, і говорить: "Давай подивимося". І Він дивиться, і дивиться, і ви відчуваєте себе посоромленим. А Він дивиться.... Ви не хочете, щоб було так? Ось чому я так старанно проповідую. Молитва, молитва, молитва і залучення душ! Молитва і залучення душ - це спосіб побудови церкви. Є спосіб, як побудувати велику церкву: це молитися, вивчати, любити, залучати душі, вкладати, робити учнів, молитися, вивчати, вчити, вкладати, любити, залучати душі та робити їх учнями. Моліться, вивчайте, вивчайте, моліться, вчіть, свідчіть, робіть учнів. Так ви будуєте церкву.

Ми побудували дуже багато церков, і кожна з них повна в середу ввечері і неділю ввечері. І якщо я поїду в інше місце з таким місцевим Тілом Христовим, як у нас, то у нас буде величезна церква і там теж. Чому? Тому що я націлений в своєму серці, щоб так було. Якщо я співпрацюю з Ісусом Христом, якщо я співпрацюю з Біблією, зі Святим Духом в самодисципліні, в слухняності, в любові Бога, то Бог створить плід!

Є люди, які зранені, яким боляче, які знаходяться в кайданах в цьому місті, і мені не важливо, що ви говорите, що говорять інші, цим людям боляче, вони в стражданні. Підлітки в проблемі наркоманії. Люди хворіють на рак. Біль і страждання. Ми йдемо від хати до хати, і Бог направляє нас, веде нас до тих, хто хворий, кому важко. Бог хоче, щоб ми просто любили їх. Хворі люди знаходяться усюди. Я хочу, щоб у мене було більше ніж листя для мого Господа. Бізнесмен, який не стає здобувачем душ, повинен покаятися, виправитися в своїх взаєминах з Ісусом Христом, йому потрібно перестати грати в ігри з Богом.

Якщо ви хочете прийняти Ісуса Христа сьогодні, і ви просто вірите, що Він був розіп'ятий за вас, і був похований, повірте всім своїм серцем. Якщо ви хочете піти на небеса, коли помрете, то прийміть Спасителя. Ви спасаєтеся по благодаті через віру, і це не від вас, але дар Божий. Скажіть в своєму серці: "Я хочу бути спасенний, я хочу піти на небеса після смерті". Зробіть в ваших серцях обіцянку - бути здобувачем душ, щоб це було між вами і Богом. Носіть з собою трактати. Будьте ведені Богом. Просіть про мудрість і Божественну сміливість і ви не пошкодуєте про це, тому що це частина вашого життя. Амінь.

Знайшли друкарську помилку? Виберіть її та натисніть Ctrl + Enter.