Голгофа покрила все. Карл Генрі Стівенс

Стільки людей у наші дні постійно "еволюціонують"- постійно прагнуть вдосконалити свої життя. Взагалі то я за зростання. Віруючі повинні зростати в благодаті та пізнанні Господа Ісуса Христа. Але певні речі повинні бути вирішені і вирішені назавжди.

Зміст

  1. Постійний потік віри
  2. Велика заповідь
  3. Вирішення кризи тотожності
  4. Висновок

На Голгофі Христос заплатив за мої гріхи – всі до останнього - раз і назавжди. Це питання, питання гріха, вирішено назавжди, в стосунку до мене. Тепер я можу насолоджуватися життям відгуку. Він спочатку полюбив мене і прийшов померти за мене на хресті. Я відгукуюсь на Його любов день за днем.

Це справді життя відповідно до Великої Божої Заповіді любити Господа всім своїм серцем, усім своїм розумом, усією своєю душею і усією своєю силою. Уважно прочитайте ці думки. Відгукніться на них з молитвою. Я думаю, що якщо ви зможете вкласти цей принцип у ваші душі, ви будете змінені назавжди.

Постійний потік віри

"Дух ясно говорить, що від віри відступляться дехто в останні часи, ті, хто слухає духів підступних і наук демонів." (1Тим.0401)

Це страшно, якщо подумати. Люди відходитимуть від "віри", що говорить про віру, яка базується на доктринах. Багато хто відійде від віри, яка базується на категоріальному мисленні з Богом, і почне приймати доктрини (вчення) демонів.

Однією з причин, чому на деяких християн так жорстоко нападають у ЗМІ, є те, що вони все ще вірять в Біблію. Я все ще вірю в Біблію. Я все ще вірю, що людина повинна жити "кожним словом, що походить із уст Божих" (Мт.0404). Я все ще вірю, що все Писання натхнене. Сама Біблія містить дуже багато застережень для нас. Є кілька речень, які кажуть нам не віднімати нічого від Біблії, та інші, що говорять нам не додавати до Біблії (Втор.0402, 1301; Пр.3005-06; 2Тим.0316-17; Об.2217-18).

Я досі вірю, як і апостол Павло вірив, що все буде так, як Бог сказав (Дії2725). Я вірю, що кожне Боже слово є правдою (Єз.1225; Ів.1429). Однак багато хто відходить від віри, яка ґрунтується на доктринах. Такі люди входять у гуманістичну віру, релігійну віру, світську віру, конфесійну віру і егоцентричну віру, які виникають в небезпечні часи. Демони спокушають людей по всій країні відійти від віри, яка ґрунтується на доктрині.

Я визначився з певними речами. Я вирішив, що якщо я згрішу перед Богом, я покаюсь і виправлюсь, продовжуватиму і скористаюсь відновленням. І все-таки я не відступлю від Божого Слова. Я не буду додавати до нього. Ніхто не може заставити мене зробити це. Я не відніматиму від нього. Я не буду інтерпретувати його сам (2Пт.0119-20). Я не буду змінювати Писання. В міру своїх можливостей, даних мені Богом по благодаті, я лишатимусь вірним Правді, тому що я вірю, що кожне Боже слово чисте. Якщо я додам до Слова, я буд викритим перед Богом. Бог же ніколи не буде виставлений брехуном.

Чіткі переконання

Я хочу це пояснити. Я вірю, що кожен, хто живе в перелюбі та продовжує жити таким чином і не кається, не буде на небесах. А як щодо доктрини вічної безпеки для віруючого? Біблія говорить, що жоден розпусник не успадкує Божого Царства (1Кор.0609-10). Я вірю, що християнин може впасти, покаятися, покинути свій гріх і відновитися. Це робота Святого Духа в серці людини, яка прийняла Христа. Це те, як діє вічна безпека. Зі свого боку, я хочу зберегти кафедру чистою і допомогти тим, хто сидить перед нею, залишитися чистими. Тож я просто беру це твердження з Божого Слова і викладаю його прямо тут перед вами: "Розпусники не вспадкують Божого Царства".

У тяжкі часи люди натовпами відійдуть від віри. Подумайте про це. Що вони будуть робити? Відходити, можливо, дуже так повільно. Спочатку приходить відступ від віри. Потім, це відступ від Тіла та їхнього пастора-вчителя. Далі відхід від їхніх друзів. Це може зайняти роки, але рано чи пізно ці люди починають діяти як вороги Бога в доктринальній вірі. Зрештою, це результат егоцентричного життя в тяжкі часи. Деякі люди так по-світськи живуть, що якщо вони підуть на небо, вони попросять Ісуса відправити їх назад на землю. Ви смієтеся, але я справді думаю, що це правда. Крім відродження, деякі віруючі потребують операцій на мозку. Вони так далеко віддалилися від мислення з Богом.

Коли після періоду духовних благословінь приходять тести прискорення, щоб випробувати нашу зрілість, деякі люди так швидко вибирають йти легкою дорогою замість того щоб стояти в правді та жити кожним Божим словом. Багато років тому американський євангеліст доктор Боб Джонс-старший (Dr. Bob Jones Sr.) сказав: "Вода, яка проходить шляхом найменшого опору, має йти криво". Справжня проблема в тому, що ці люди не знають, що вони хворі та що їм потрібно прийти до церкви і отримати зцілення.

Дозвольте мені задати вам запитання: якщо ви хворі і справді потребуєте допомоги, ви йдете до лікарні, так? Якщо це справжня надзвичайна ситуація, ви викликаєте швидку допомогу і добираєтесь туди навіть швидше. Духовно хворим людям потрібно бути в церкві. Це місце, де є зцілення, милість і благодать. Саме в церкві надприродний Бог може служити Своїм Святим Духом вам і мені, в пісні та слові. Це працює так само як і тоді, коли Ісус був на землі.

Велика заповідь

"Ісус відповів: Перша: Слухай, Ізраїлю: наш Господь Бог Бог єдиний. І: Люби Господа, Бога свого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всім своїм розумом, і з цілої сили своєї! Це заповідь перша! А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе! Нема іншої більшої заповіді над оці!" (Мр.1229-31)

Це великі заповіді, заявив Ісус, цитуючи Книги Повторення Закону 0604-05 і Левит 1918. Яка з них найбільша? Це любити Господа, Бога свого, усім своїм серцем, усією своєю душею, всім своїм розумом і всією своєю силою. Серце говорить про вашу систему відліку. Система відліку представляє межі того, що ми впускаємо у свої думки та життя.

Моя система відліку не включає кімнати відпочинку та бари. Мій розум не звертається до цих речей. Моя система відліку не повинна включати ворожість, образу, гіркоту, ревнощі, заздрість або пасивність. Моя система відліку така: любити Бога всім, що в мене є. Щоразу, коли щось трапляється, я не ображаюся, тому що моєю системою відліку, моїм серцем, є Божа любов.

Ми також маємо любити Бога всією душею. Душа говорить тут про нашу сутність. Це наша ментальність, наші емоції, наше сумління, наша самосвідомість і наша воля. Далі, ми любимо Його своїм розумом. Чому Ісус вирізнив розум? Тому що розум стосується нашої здатності думати конкретно завдяки здібностям нашого мислення.

Нарешті, ми маємо любити Бога всією своєю силою. Сила - це наша здатність служити Богові під тиском. Ця здатність приходить лише по благодаті та через Духа і Слово.

Це великі заповіді, і порушити їх в одному пункті - це бути винним в порушенні всіх заповідей любові (Як.0210). Якщо я пліткую, я порушив заповіді. Якщо я був пасивним, я порушив заповіді. Якщо я негативний, я порушив заповіді. Якщо я не був гарячим, то я порушив заповіді – всі з них. Чому? Я порушив найбільшу заповідь.

Любити Бога всім серцем і любити ближнього як самого себе означає, що коли я згрішу, я назву свій гріх і полишу його. Бог пробачає мене і дарує мені благодать і милість, скільки б разів цього не трапилося. (Не дай Боже, щоб це траплялось надто багато.) Так я поводжусь з іншими. Я ставлюсь до інших так, як Божа любов ставиться до мене. Я поводжусь з іншими так, як я хочу, щоб інші поводились зі мною. Це і є любити свого ближнього, як самого себе. Я ставлюсь до свого ближнього точно так, як я хочу, щоб до мене ставились, якби я був на його місці.

Відгук у відродженні

Як людина може шанувати цю заповідь? Вона може відгукуватись у відродженні, визнаючи що Голгофа вирішує кожне питання. Я відгукуюсь тому, що Бог спочатку полюбив мене. Ангели впали, і Бог нічого з цим не зробив; проте людина впала, і Бог послав Свого Сина померти на хресті. Річ не в тому, що ми любимо Бога, а в тому, що Бог першим полюбив нас.

Бог першим полюбив мене! Він не послав Спасителя для ангелів; Він послав ангелів для мене. Поки я ще був грішником, Христос помер за мене. Найбільший гріх, який може вчинити християнин, - це перестати відгукуватись на Божу першу любов.

Що включає в себе перша любов? Коли ми були ворогами Богові, Бог послав Свого Сина. Він довів нам Свою любов. Його любов незмінна і вічна (Єр.3103). Ми не можемо дозволити собі стати перезайнятими деталями життя. Продовжуйте відгукуватися на Бога, Який нас любить посеред наших труднощів.

Образливе мовчання

Одна з найгірших речей, яку можуть зробити люди одне одному - це образливо мовчати. У вас колись таке було, що ви намагались послужити комусь, а його єдиною відповіддю було мовчання? Ви знаєте, що людина щось переживає. Ви любите, ви терплячі. Ви не реагуєте. І все-таки все, що ви отримуєте, це мовчання.

Один чоловік у церкві в штаті Нью-Йорк розлучився зі своєю дружиною. Не було перелюбу. Ніякої аморальності взагалі. Він просто сказав, що не може більше витримувати образливе мовчання жінки. Вона не відповідала йому. Він присилав квіти і листівки. Він пробував усе, що тільки зміг придумати, щоб достукатись до неї. Все, що вона робила, - це демонструвала образливе мовчання до нього.

Багато хто так робить з Богом. Вони бурчать, а не відгукуються. Вони реагують, а не відгукуються. Вони говорять про свої проблеми замість того, щоб відгукуватись на Бога.

О, ми маємо дуже великий привілей. Неважливо, якщо ви згрішили. Це не проблема. Мені байдуже, якщо ви найгірший грішник в цьому будинку. У вас є можливість бути найбільшим святим, якщо ви просто будете відгукуватися на Божу любов до вас.

Бог любить вас. Це послання. Голгофа вирішила усі питання, пов'язані з вашим гріхом. Він любив вас, коли ви були загублені. Він любив вас, коли ви були Його ворогом. Він любить вас прямо там, де ви знаходитеся, прямо зараз.

Вирішення кризи тотожності

"Якщо будете ви зберігати Мої заповіді, то в любові Моїй перебуватимете, як і Я зберіг Заповіді Свого Отця, і перебуваю в любові Його." (Ів.1510)

"Дбайте про любов, і про духовне пильнуйте, а найбільше щоб пророкувати." (1Кор.1401)

"Бережіть себе самих у Божій любові, і чекайте милості Господа нашого Ісуса Христа для вічного життя." (Юди0121)

Бог любить вас і найбільшим нашим привілеєм є відгукнутись на цю любов. Не має значення, як ви почуваєтесь; відгукніться на Його любов. Найбільшим християнином у всьому світі є християнин, який відгукується на велику Божу любов до нього. Найбільший переступ, який я можу зробити, це покинути Бога і піти у світ. Це піти і грішити в моїй свідомості і грішити моїми емоціями. Це великий переступ - почати хвилюватись і боятись, і дратуватись. Чому це великий переступ? Просто я відмовляюсь відгукуватись на Божу любов.

Бог довів нам Свою любов, коли ми ще були грішниками. Христос помер за мене через цю любов. З Біблії так ясно видно, що Божа думка для нас - залишатися в Його любові. Ми маємо слідувати за любов’ю. Справа не в тому, що ми любимо Бога, але що Він полюбив нас. Я не маю турбуватися про мою любов до Бога, але я просто маю відгукуватись на те, що Бог любить мене. Я маю стерегти своє серце і зберігати себе в Божій любові.

О, Божий Дух виявив Свою потужність на нашій кафедрі. Божа присутність є тут тиждень за тижнем. Духовно чутлива людина це бачить і визнає. Це людина, яка налаштована на Бога замість того, щоб бути налаштованою на себе. Вона налаштована на віру, а не на видиме. Вона налаштована на благодать замість того, щоб бути налаштованою на закон, налаштована на надію замість того, щоб бути налаштованою на безвихідь.

Нещодавно я думав про те, як це красиво, що Божа сила любить слабкість. Божественність любить грішника. Досконалість любить недосконале. Бог любить грішника. Вірний любить невірного.

"Бо Христова любов спонукує нас, що думають так, що коли вмер Один за всіх, то всі померли." (2Кор.0514)

Коли ви відгукуєтесь на Божу любов, ця любов буде мотивувати вас. Вам просто потрібно тримати себе в Божій любові та перестати намагатися любити Бога і перестати намагатися допомогти Богові. Просто відгукніться на Божу любов, тоді Божа любов приведе вас в рух. Божа любов спонукає вас. Біблія говорить, що якщо один помер, то це ми всі померли. Ми вже не живемо для себе; ми живемо для Бога.

Йти на хрест

На Голгофі Ісус вирішив питання любові. На хресті, всі мої кризи тотожності вирішені. Якщо у вас проблема з тотожністю, вам не потрібен психіатр. Вам потрібна Божа любов. Вам потрібна любов, яка була врегульована на хресті. У цьому питанні вам не потрібен соціальний працівник. Ви можете потребувати його в інших сферах, але в цій ситуації вам потрібно побачити, що Голгофа вирішує все. Відгукніться на Божу любов.

Вирішіть питання свого "Я" на Голгофі. Вирішіть питання гріха на Голгофі. Вирішіть питання своїх взаємин на Голгофі. Вирішіть усі свої проблеми і хвилювання на Голгофі.

Ісус Христос був розп’ятий, а ми з Ним розіп’яті на Голгофі. Він поніс усі наші гріхи на Голгофі. Коли я приймаю Голгофу, я приймаю нову тотожність. Я приймаю Його нове творіння. Я приймаю нову любов, нове вічне прощення. Нова милість слідує за мною і ця милість радіє над усяким судом.

Голгофа вирішує питання. Я приймаю всі плюси небес, всі плюси безумовної любові, всі плюси Божої милості, всі плюси Божого спілкування та всі плюси Божого забезпечення.

Коли я беру свій хрест, тоді Бог щодня надає мені багато переваг (Лк.0923). Я просто маю продовжувати відгукуватися на Його любов. Коли я падаю, я називаю мій гріх, і покидаю його. Я не кидаю все і не здаюся. Я не переживаю за свою невдачу. Я відгукуюся і любов будує мене. Любов збудовує мене. Любов очищає мене через віру. Любов дає мені мужність, силу і прийняття з Богом. Його любов дає мені пересвідчення спілкування через Слово. Любов просто благословляє нас.

Просто вірте Богові. Відгукуйтеся та спілкуйтеся з Ним. Не реагуйте образливою мовчанкою. Продовжуйте відгукуватись на любов. Шануйте велику заповідь, тому що Голгофа вирішила проблему.

Висновок

Чоловік повинен щодня говорити дружині, що він любить її. Це гарна річ, щоб робити. Своїми словами, він будує в ній вдячність. Через це вона стає кращою жінкою. Вона має більше впевненості через це. Вона довіряє його любові, тому що він їй так говорить. Це добре робити, і це проста річ. Добре також говорити Богові, що ви любите Його. Ви відгукуєтесь на Його любов до вас, і Він із задоволенням слухає, як ви це кажете.

Одним з великих теологів наших днів помирав, і біля його ліжка було зібрано декілька людей. Хтось запитав, чи має він, що сказати. "Так", - відповів він. "Бог любить вас."

Це послання, яке зцілює. Це послання, яке вирішує наші проблеми. Це послання, яке вирішує проблему людської особистості. Давайте підемо на Голгофу. На хресті ми розбираємось з нашою тотожністю. На хресті ми приймаємо нове творіння. Запам’ятайте цю правду і відгукніться на Завершену роботу життя Христа. Насолоджуйтесь присутністю Бога, Який тепер є вашим життям.

Знайшли друкарську помилку? Виберіть її та натисніть Ctrl + Enter.